Wil je ons supporten?

IMPASSIONED investeert in individuen, kerken en organisaties. Help jij mee zodat we ons werk hartstochtelijk kunnen uitvoeren?! 

Ondersteunen kan door een gift over te maken op

of gebruik het donatie formulier (iDeal). 

Hieronder vind je onze ANBI-gegevens.

Kies een bedrag
Kies hoe vaak u wilt doneren

ANBI gegevens

Per 1 januari 2022 is Stichting IMPASSIONED aangewezen als een ANBI.

Hieronder kunt u ons beleidsplan inzien.
In dit beleidsplan vindt u verdere informatie over doelstellingen, namen en functies bestuurders,  de wijze van verwerving van inkomsten,
het beheer en de besteding van het vermogen en meer.

Werving en beheer van inkomende gelden bepalen binnen het beleid de activiteiten die ondernomen worden om de doelstelling te verwezenlijken.

Meer informatie en onze financiële verantwoording over het boekjaar 2021 vindt u in deze publicatie (download). Meer informatie en onze verantwoording over het boekjaar 2022 vindt u in het standaardformulier publicatieplicht ANBI (download) en deze publicatie (download)Meer informatie en onze verantwoording over het boekjaar 2023 vindt u in het standaardformulier publicatieplicht ANBI (download) en deze publicatie (download).

De kernprincipes en uitgangspunten van Stichting IMPASSIONED zijn verwoord in de doelstelling: Het direct en indirect inspireren van christenen en christelijke gemeenten om (praktische) invulling te geven aan het christen-zijn, dit alles in de ruimste zin van het woord (artikel 2 van de statuten).

Stichting IMPASSIONED heeft geen winstoogmerk. Leden van het bestuur ontvangen geen beloning voor de werkzaamheden die betrekking hebben op het besturen van de stichting (artikel 3, lid 5 van de statuten).

Bij ontbinding van de stichting komt het liquidatiesaldo ten goede komt aan een ANBI (artikel 12, lid 2 van de statuten).

Twee mensen lopen gearmd in een ruimte.

Onze gegevens

  • KVK-nummer: 84697997
  • RSIN-nummer: 863320934
  • IBAN-nummer: NL59 INGB 0675 4602 04

Het bestuur

  • Voorzitter: Gerdien Rietveld-Maljaars
  • Secretaris: Lex de Jong
  • Penningmeester: Klaas Feijer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!